“Music acts like a magic key,
                    to which the most tightly closed heart opens”

 

Als 5 jarige kleuter leerde ik gitaar spelen van mijn vader, iets waar ik hem altijd dankbaar voor ben geweest, want dit was de basis van mijn muzikale ontwikkeling. De gitaar was dan ook één van mijn belangrijkste instrumenten totdat ik de Native flute tegen kwam. De Native flute is nu een deel van mijn leven en mijn missie is om de magie van de fluit te delen met zoveel mogelijk mensen op de aarde, in de vorm van concerten en workshops. Als officieel importeur en dealer van De Red Kite Flutes kan ik de mensen ook de beste Indiaanse fluiten in de wereld aanbieden, want zoals mijn vader altijd zei "GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK"  Voel je vrij om contact op te nemen als je interesse hebt om dit prachtige instrument te leren spelen.

 

Als muzikant is het altijd fijn om met andere muzikanten samen te spelen, en te ontdekken hoe de verschillende instrumenten met elkaar resoneren. Blijkbaar kan de Native flute met veel instrumenten gemixt worden, van didgeridoo tot viool en van doedelzak tot gitaar. Klik de foto voor de Gallery!

Fluit spelen voor dieren is een speciale gewaarwording omdat dieren compleet anders reageren op muziek dan mensen. Sommige dieren houden van hoge tonen, andere lopen er voor weg. Het is altijd een verrassing hoe een dier gaat reageren. Zijn dieren bewust van melodie ? ik denk het wel, Op mijn youtube kanaal zijn veel verschillende videootjes met dieren te vinden, hieronder een mooi voorbeeld hoe paarden en honden reageren op mijn fluiten. Klik de foto voor de Gallery!

Tijdens de chakra balance concerten breng ik de mensen in een diepe meditatatie door verschillende fluiten te bespelen die resoneren met de 7 hoofd chakra's. Kijk in de Agenda waar deze concerten in Nederland plaats vinden.Klik de foto voor de Gallery!