kokopelli_logo4_frontpage

AGENDA

 

Regelmatig geef ik workshops op verschillende locaties in Nederland. Als de locatie niet bij jou in de buurt is kun je ook altijd een privé workshop volgen hier in Vlissingen, is wel wat duurder maar je leert sneller omdat je alle aandacht krijgt. Het is ook mogelijk om met meerdere personen hier in Vlissingen te komen, (maximaal 4 personen), dan word ook de prijs aangepast. Voor meer informatie , kijk op de workshoppagina.

Als je wilt inschrijven of meer informatie wilt hebben over een bepaalde workshop of concert vul dan het CONTACT formulier in. Op de Fluit workshop pagina kun je meer informatie vinden over de inhoud van de workshop.

Scroll naar beneden om events te zien die verder in de toekomst liggen!

 

Activiteiten 2022

Paranormaal/alternatief BEURS  Rijswijk AFGELAST WEGENS COVID RESTRICTIES

29 en 30 januari 2022: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 


Indiaanse Fluit Workshop

DEZE WORKSHOP IS HELAAS VOL GEBOEKT je kunt eventueel op de wachtlijst staan of inschrijven op de volgende 19 maart

Zaterdag 19 februari 2022: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve in Sint Hubert.


Massage-Complementair Vakbeurs

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022, meerdere chakra healing concerten en uigebreide stand met fluiten en meer. Bezoek de website voor meer informatie.


 

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 19  maart  2022: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve in Sint Hubert. Deze workshop is helaas VOL !


Paranormaal/alternatief BEURS  Rijswijk

16 en 17 april 2022: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 


Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 15 mei  2022: Fluitworkshop (dagworkshop) bij Klank Studio Mezenhof 1 Soest


 

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 21

21 mei  2022: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Regenboog Slang te Haarlem


Paranormaal/alternatief BEURS  Rijswijk

4 en 5 juni 2022: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 11 juni 2022: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve in Sint Hubert.

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 17 september 2022: Fluitworkshop (dagworkshop) in Koetshuis Randenbroek te Amersfoort DEZE WORKSHOP IS BIJNA VOL, NOG ENEKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR !

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 22 oktober 2022: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de nieuwe locatie van de Schaapshoeve te Langenboom (schaapsdijkweg 15) Deze workshop is bijna vol, nog enkele plaatsen vrij !

Paranormaal/alternatief BEURS  Rijswijk

19 en 20 november 2022: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

 

Activiteiten 2023

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 4 maart 2023: Fluitworkshop (dagworkshop) in Koetshuis Randenbroek te Amersfoort.