kokopelli_logo4_frontpage

AGENDA

Regelmatig geef ik workshops op verschillende locaties in Nederland. Als de locatie niet bij jou in de buurt is kun je ook altijd een privé workshop volgen hier in Vlissingen, is wel wat duurder maar je leert sneller omdat je alle aandacht krijgt. Het is ook mogelijk om met meerdere personen hier in Vlissingen te komen, (maximaal 4 personen), dan word ook de prijs aangepast. Voor meer informatie , kijk op de workshoppagina.

Als je wilt inschrijven of meer informatie wilt hebben over een bepaalde workshop of concert vul dan het CONTACT formulier in. Op de Fluit workshop pagina kun je meer informatie vinden over de inhoud van de workshop.
Als je niet de mogelijkheid hebt om naar een workshop te komen dan kan je natuurlijk ook de ONLINE FLUIT CURSUS volgen, daar leer je hetzelfde als in een normale workshop.

Scroll naar beneden om events te zien die verder in de toekomst liggen!

 

 

Activiteiten 2023


Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 4 maart 2023: Fluitworkshop (dagworkshop) in Koetshuis Randenbroek te Amersfoort.

Indiaanse Fluit Workshop

Zondag 19 maart 2023: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve in Langenboom. DEZE WORKSHOP IS HELAAS VOL, volgende workshop op deze locatie 11 juni ! (scroll naar onder)

Paranormaal/alternatief BEURS  Rijswijk

1 en 2 april 2023: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

Indiaanse Fluit Workshop

Zondag 23 april 2023: Fluitworkshop (dagworkshop) bij EQfit te Purmerend.

Grote Spirituele Westlicht BEURS  te Goes

Zaterdag 20 mei 2023: in de Grote of Maria Magdalena Kerk te Goes. Drie maal per dag Chakra Healing concertjes. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

[spacerheight="20px"]

Paranormaal/alternatief BEURS  Rijswijk

2 en 4 juni 2023: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

Indiaanse Fluit Workshop

Zondag 11 juni  2023:  Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve in Langenboom.