kokopelli_logo4_frontpage

AGENDA

Regelmatig geef ik workshops op verschillende locaties in Nederland. Als de locatie niet bij jou in de buurt is kun je ook altijd een privé workshop volgen hier in Vlissingen, is wel wat duurder maar je leert sneller omdat je alle aandacht krijgt. Het is ook mogelijk om met meerdere personen hier in Vlissingen te komen, (maximaal 4 personen), dan word ook de prijs aangepast. Voor meer informatie , kijk op de workshoppagina.

Als je wilt inschrijven of meer informatie wilt hebben over een bepaalde workshop of concert vul dan het CONTACT formulier in. Op de Fluit workshop pagina kun je meer informatie vinden over de inhoud van de workshop.
Als je niet de mogelijkheid hebt om naar een workshop te komen dan kan je natuurlijk ook de ONLINE FLUIT CURSUS volgen, daar leer je hetzelfde als in een normale workshop.

Scroll naar beneden om events te zien die verder in de toekomst liggen!

 

ACTIVITEITEN 2024


height="20px"]

Spiritueel/alternatief BEURS  Rijswijk

26 en 27 januari 2024: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

Body Cleansing 432Hz

Woensdag 7 februari 2024: Harmoniseer en balanceer je energieveld in Vlissingen bij Al één Zijn. Tasja Hut en Michael Telapary bundelen hun kennis en kracht om je hierbij te helpen door een unieke Body Cleansing aan te bieden. Voor meer informatie klik de banner.

Body Cleansing 432Hz

woensdag 21 februari: Harmoniseer en balanceer je energieveld in Vlissingen bij Al één Zijn. Tasja Hut en Michael Telapary bundelen hun kennis en kracht om je hierbij te helpen door een unieke Body Cleansing aan te bieden. Voor meer informatie klik de banner.

Indiaanse Fluit Workshop

Zondag 10 maart 2024:  Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve in Langenboom. Deze workshop is VOL !

Body Cleansing 432Hz

woensdag 13  maart: Harmoniseer en balanceer je energieveld in Vlissingen bij Al één Zijn. Tasja Hut en Michael Telapary bundelen hun kennis en kracht om je hierbij te helpen door een unieke Body Cleansing aan te bieden. Voor meer informatie klik de banner. Dit event is bijna vol !

Indiaanse Fluit Workshop

Zondag 17 maart 2024:  Fluitworkshop (dagworkshop) Leidschendam

 

Meditatief klank concert met Spirit Connection

23 maart 2024 in de Kruisheren kapel te Uden.

Spiritueel/alternatief BEURS  Rijswijk

6 en 7 april 2024: In de broodfabriek te Rijswijk. drie maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

Indiaanse Fluit Workshop

Zaterdag 4 mei 2024:  Fluitworkshop (dagworkshop) in poppentheater Toermalijn te Amersfoort.

Grote Spirituele Westlicht BEURS  te Goes

Zaterdag 20 mei 2023: in de Grote of Maria Magdalena Kerk te Goes. Drie maal per dag Chakra Healing concertjes. Tevens staan wij met een uitgebreide verkoopstand waar je o.a. Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 

[spacerheight="20px"]