kokopelli_logo4_frontpage

AGENDA

 

Als je wilt inschrijven of meer informatie wilt hebben over een bepaalde workshop of concert vul dan het CONTACT formulier in. Op de Fluit workshop pagina kun je meer informatie vinden over de inhoud van de workshop.

Scroll naar beneden om events te zien die verder in de toekomst liggen!


Spirituele BEURS  Hasselt Belgie

Zondag 3 november 2019 : Chakra concert en stand tijdens de Spirituele Beurs  van Bloom in Xpo te Kortrijk Van 10.00 tot 17.30.  klik de banner voor meer informatie.


 

Klankreis Wind of Change 

Vrijdag 15 november 2019: Klank concert in Sint-Andriesabdij Zevenkerken te Brugge. Tijdens deze klankreis wordt je niet alleen omringd door de vele klankschalen en gongs. Gast speler Michael Telapary uit Nederland, virtuoos op de Native Flute zal met zijn magische klanken de meditatieve gewaarwording in combinatie met de andere instrumenten je naar een andere dimensie brengen. Een dimensie waar klank de deuren zullen openen naar de stilte in jezelf.


WORKSHOP Den Haag

Zondag 17 november 2019: Fluitworkshop (dagworkshop) aan de Nederpelstraat 49 te Den Haag van 10.00 tot 16.00  inschrijving kan via het contact formulier op deze website.


WORKSHOP Roosendaal

Zaterdag 7 december 2019: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de soulcircle te Roosendaal Damastberg 110 van 10.00 tot 16.00  inschrijving kan via het contact formulier op deze website.


Activiteiten 2020

 

BEURS  Rijswijk

25 en 26 januari 2020: Paranormaal/Alternatief beurs in Rijswijk. twee maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een verkoopstand waar je alle Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 


WORKSHOP Rotterdam

Zondag 23 februari 2020: Fluitworkshop (dagworkshop) bij Centrum Djoj te Rotterdam van 10.00 tot 16.00  klik de banner voor meer informatie over de locatie en inschrijving.djoj-banner2


Spirituele BEURS  Goes

Zaterdag 7 maart 2020 : Chakra concert en stand tijdens de Grote Spirituele Westlicht Beurs in de Maria Magdalena Kerk in Goes. Van 10.00 tot 17.00.  klik de banner voor meer informatie over de locatie.


WORKSHOP Langenboom

In verband met de corona crisis gecanceled !!

Zondag 15 maart 2020: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve te Langenboom van 10.00 tot 16.00  klik de banner voor meer informatie over de locatie.

schaapshoeve-banner2


Klankreis Wind of Change  Terneuzen

In verband met de corona crisis gecanceled !!

Donderdag 19 maart 2020: Tijdens deze klankreis wordt je niet alleen omringd door de vele klankschalen en gongs. Heel wat windinstrumenten verlossen je van je dagelijkse gedachten en eventuele muizenissen. De "Wind" van de instrumenten zorgt letterlijk voor een "Wind of change" Samen met Andy Vanbeveren, specialist in klankschalen en gongs zullen we een onvergetelijk concert geven. Klik voor meer informatie en kaarten op de banner hieronder. Het concert wordt gegeven in de grote kerk te Terneuzen.


NAGEBA FESTIFAIR Torhout Belgie

In verband met de corona crisis gecanceled !!

Zondag 29 maart 2020: Unieke Gezondheidsbeurs met vele stands en een Festival waar meer dan 61 activiteiten plaats vinden. Wij staan op dit event met een verkoopstand en Michael zal 2 x maal een chakra Healing concert geven. Voor meer informatie en tickets klik op onderstaande banner.

 


BEURS  Rijswijk

In verband met de corona crisis gecanceled !!

4 en 5 april 2020: Paranormaal/Alternatief beurs in Rijswijk. twee maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een verkoopstand waar je alle Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 


WORKSHOP Torhout Belgie

In verband met de corona crisis gecanceled !!

Zondag 19 april 2020: Fluitworkshop (dagworkshop) bij Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout Belgie van 10.00 tot 16.00  klik de banner voor meer informatie over de locatie en inschrijving.


WORKSHOP Den Haag

In verband met de corona crisis gecanceled !!

Zondag 3 mei 2020: Fluitworkshop (dagworkshop) aan de Nederpelstraat 49 te Den Haag van 10.00 tot 16.00  inschrijving kan via het contact formulier op deze website.


BEURS  Rijswijk

In verband met de corona crisis gecanceled !!

6 en 7 juni 2020: Paranormaal/Alternatief beurs in Rijswijk. twee maal per dag Chakra Healing concert met visualisaties. Tevens staan wij met een verkoopstand waar je alle Indiaanse fluiten uit kunt proberen. 


WORKSHOP Leidschendam

In verband met de corona crisis gecanceled !!

Zondag 14 juni 2020: Fluitworkshop (dagworkshop) aan de Stompwijkseweg 46D te Leidschendam van 10.00 tot 16.00  inschrijving kan via het contact formulier op deze website.


WORKSHOP Langenboom

In verband met de corona crisis gecanceled !! Hopelijk gaan er weer workshops gepland worden eind september als de regelementen van de regering het toe laten. Buiten om de 1,5 m regel hebben we ook te maken met blaas instrumenten waardoor een eventueel virus de omgevings lucht ingeblazen kan worden.

Zondag 28 juni 2020: Fluitworkshop (dagworkshop) bij de Schaapshoeve te Langenboom van 10.00 tot 16.00  klik de banner voor meer informatie over de locatie.

schaapshoeve-banner2