kokopelli_logo4_frontpage

High Spirits FLUITEN

Signature Salamander F#

De High Spirits Signature Salamander is gemaakt van Quilted Esdoorn hout, wat te zien is in het natuurlijke spel van kleuren, strepen en motief, wat doet denken aan de Sonoran Tijger Salamander uit Arizona.

 De signature Fluiten van High Spirits hebben wonderbaarlijke zuivere hoge noten en warme volle lage noten.Je hebt weinig adem druk nodig om deze fluiten te bespelen. Deze eigenschap geeft meer controle over het bespelen van de noten en de speciale effecten. De Signature fluiten hebben een sterke "Voice" en reageren zeer direct waardoor de speler snel een intieme connectie opbouwt met de fluit. Ze hebben een superieure toon kwaliteit. In de Quest om deze fluiten uitzonderlijk te maken is er een nieuwe Airflow combinatie gemaakt waardoor de turbulentie van de lucht sterk wordt gereduceerd, dit geeft deze fluiten een uitzonderlijke controle over de ademhaling wat prachtig tot zijn recht komt bij het genereren van het Vibrato effect.

Deze Signature Salamander die wij in de collectie hebben is gestemd in F# , Eventueel kan hij ook speciaal besteld worden in -A- of -G-

Prijs: € 439,-  


Workshopprijs: € 395,-

Stuur een email via het contact formulier  voor meer info of om een bestelling te doen.

special thanks to Odell Borg for the video

terug-knop3